Danmark,Köpenhamn

2014Hej!
 
Nu har jag kommit hem från köpenhamn och är sjukt trött. Jag och mamma var där i tre nätter och det är jättefint och supermysigt. Vi åkte tåg dit och hem vilket tar ca 3h, inte mycket tycker jag iaf. Dagen vi kom dit så letade vi bara reda på hotellet och var där ett tag. Sen gick vi ut för att äta och hittade en resturang brevid Tivoli som var Ungersk. Hur gott som helst.
 
 
Dagen efter var mamma typ sjuk med nån matförgiftning tror vi från resturangen dagen innan. Väldigt tråkigt, men hon blev bättre lite senare och då gick vi till Tivoli och kollade lite, gick omkring och åkte 2 barnkaruserller. Men sen blev hon sämre igen och vi gick bara tillbaka till hotellet igen. På kvällen gick vi ut igen och gick runt en sjö som lång mitt i stan och precis utanför vårt hotell. Det var jätte fint och jätte bra plats att springa på.
 
Dagen där på gjorde vi ett nytt försök på att gå på Tivoli och det gick den här gången och mamma var frisk. Vi var där hela dagen och det var jättekul!
 
Dagen efter skulle vi åka hem och vi shoppade lite. Köpte några saker från The Body Shop men inget mer. Det var mycket billigare där än i Sverige!
Här är lite bilder :
Kram


One Direction

2014Ååhellååå

Nu sitter jag, nattstad.se/norasuniversum, och nattstad.se/denbloggen i bilen påväg till Älvsjö där vi ska ta pendeltåg till Solna, Friends Arena. Yaaay
Förbandet är 5sos också så det blir typ två konserter i en..för lixom de är ju också braa..
Taaaggaaaaaa
Vaaarmt

2014Hej! Idag gick jag Nora, Emma och Ellen till Bosses efter skolan och satte oss sen i konsert och kongress parken pch åt glassen. Såå gott och hur varmt som helst i solen idag. Sen kom mamma och hämtade mig för vi skulle bara hem och byta om och sen så åkte vi till bjerka säby och tog första doppet! Asskönt i vattnet :) 


Första gången jag badade med navelpiercingen idag också för nu har det går 6 veckor sen jag tog den. Och ah man va tvungen att vänta det innan man fick bada. Men det verkade gå bra, haha. Har också bytt peircing till en "vit" kristall. Wheey :)


Hare bäst, sista dagen i skolan imorn också juue!