Nackspärr & Höstlov

2014Hej!
 

Nu är det äntligen höstlov! Såå skönt.
 

I natt så vaknade jag av att jag hade sjukt ont i nacken och när jag vaknade på  morgonen så låg jag jättekonstigt och har nu nacksnärr! Har aldrig haft det förut, iallafall inte såhär mycket och det gör svinont! Kan inte röra mig och det gör ont i hela nacken, axlarna och ner mot ryggen. Så nu sitter jag bara och vilar typ, haha sköönt :)
 
Har också kommit med i Splay! Helt sjukt juu, ska bara skicka iväg ett kontrakt där jag accepterar allt för att va med där och sen är jag officiellt med i Splay! Whoo :)
Kram 
 


Helg❤️

2014
Sitter på bussen till träningen just nu så kan ju lika görna göra ett inlägg.
Så för några timmar sen kom jag hem från Emma. Vi sov där med 3 andra och det va jättekul :) sen har jag ätit,bytt om och lite så för nu blir det träning. Sjukt trött och halv sjuk så ver inte riktigt hur det kommer gå men ska ändå bli kul, bästa sporten juu :) 
När jag kommer hem ska jag packa och sen byta till pappa och imorgon blir det prao! Ganska nervös haha.

Kommer också börja skriva lite åsiktsinlägg, för det har varit rätt efterfrågat, men hade braa herrå:)


Byebye skola♥

2014Hej♥
 
Nu är det äntligen slut på skolan på två veckor! Såå skönt!  Nästa vecka är prao och veckan efter det är det höstlov. Ska praoa på en skola på mellanstadiet och som idrottslärare. Blir nog kul.
På höstlovet har jag ingen aning om vad jag ska göra alls, men ska troligen upp till Stockholm nån gång då och fixa en grej... men annars vet jag inte.
 
Men nu är det iaf lrdag och idag ska jag vara hemma och fixa massa saker och typ vila för är så sjukt trött! Ska försöka göra en ny header också som kommer upp idag :) Sen ikväll ska jag till Emma och sova där med henne EllenNora och Molly, ska bli jättekul och mysigt.
Ni får ha det så braaa hejdå♥