Danmark,Köpenhamn

2014Hej!
 
Nu har jag kommit hem från köpenhamn och är sjukt trött. Jag och mamma var där i tre nätter och det är jättefint och supermysigt. Vi åkte tåg dit och hem vilket tar ca 3h, inte mycket tycker jag iaf. Dagen vi kom dit så letade vi bara reda på hotellet och var där ett tag. Sen gick vi ut för att äta och hittade en resturang brevid Tivoli som var Ungersk. Hur gott som helst.
 
 
Dagen efter var mamma typ sjuk med nån matförgiftning tror vi från resturangen dagen innan. Väldigt tråkigt, men hon blev bättre lite senare och då gick vi till Tivoli och kollade lite, gick omkring och åkte 2 barnkaruserller. Men sen blev hon sämre igen och vi gick bara tillbaka till hotellet igen. På kvällen gick vi ut igen och gick runt en sjö som lång mitt i stan och precis utanför vårt hotell. Det var jätte fint och jätte bra plats att springa på.
 
Dagen där på gjorde vi ett nytt försök på att gå på Tivoli och det gick den här gången och mamma var frisk. Vi var där hela dagen och det var jättekul!
 
Dagen efter skulle vi åka hem och vi shoppade lite. Köpte några saker från The Body Shop men inget mer. Det var mycket billigare där än i Sverige!
Här är lite bilder :
Kram