♥Skit till flufing good♥

2015Hade studiedag idag, hur sköönt? Fick inte direkt vila men fick iaf sova ut lite. Resten av dagen spenderades av flytt. Heela dageen. Kommer ha träningsverk imorn i mina armar och ben av att gå upp och ner för trappor med tunga kartonger och möbler.
 
Imorn väntas 3 timmars nationella prov i svenska. TAGGA.
Bortsätt från det och andra saker i skolan så är livet rätt så jätte bra faktiskt. Har bara massor med saker att se fram emot just nu. För några veckor sen var allt bara skiiiit. Jag är en sån person som har det väldigt svårt för att må sådär jätte dåligt men så det var för några veckor sen, så dåligt ha jag nog aldrig mått. Allt var bara kaos, fucked up och jävligt skitdåligt. Försöker oftast att inte svära men nu får de bli ett undantaag. Det var verkligen inte kul och är såå glad att det inte är så nu längre.
Men nu känns allt bra! Youtube går bra och jag kommer får gå på Guldtuben 2015! Hur freaking kul? 2 maj kommer den vara och det kommer vara "förfest" från morgonen/dagen och sen avslutas med Guldtubgalan på kvällen i Chinateatern i Stockholm. Och tagga röda mattaaaan! Måste bara hitta något jag ska ha på mig.
Sen fyller jag ju 16 om ca 1 månad och då ska jag starta eget företag och troligen starta en egen webbshop! Håller just nu på att maila fram och tillbaka med några företag om saker som jag kommer sälja där. Se får vi inte glömma att jag kommer få börja övningsköra då heller!
 
Sen har vi ju det som jag taggar mest till just nu! Cheerleading DM på lördag nästa vecka!! Whoohoo, blir så galet nervös bara jag tänker på det! 
Sen kan vi ju tagga RM den 24 maj när vi ändå håller på! Yaaaay!
 
cya
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?